top of page
Sekvoja centar ured

STEAMWORKS LANGUAGE LAB PROGRAM

CREATE & SPEAK RADIONICE

Radionice na engleskome za djecu s izvornim govornicima & umjetnicima

 

STEAMWORKS LANGUAGE LAB program za učenje engleskoga jezika za djecu
 

ŠTO?

Djeca su znatiželjna stvorenja, željna otkriti kako funkcioniraju stvari koje nas okružuju. Tijekom pohađanja STEAMWORKS LANGUAGE LAB programa djeca uče osnove znanosti, matematike, kemije i fizike, programiranja, robotike i umjetnosti na njima blizak i razumljiv način. Pritom uče engleski jezik koji će im postati bliži kroz praktične pokuse i promatranje onoga što se događa tijekom tih procesa. Osim toga odlično će se zabaviti i naigrati!

Kroz pokuse će poboljšati fine motoričke sposobnosti, matematičku i jezičnu pismenost, a da ne spominjemo i to da će naučiti ono najvažnije: postavljati pitanja.

Mjesečni program obuhvaća 4 sata znanstvenih radionica na engleskome jeziku koje su namijenjene najmlađim polaznicima. Radimo u dvije dobne skupine s maksimalnim brojem polaznika do 6 djece:

  • Mlađa školska – 7-9 godina

  • Starija školska – 10-13 godina

Pod stručnim vodstvom instruktora engleskoga klinci će se zabavljati eksperimentirajući i učiti engleski. Materijali, koji uključuju i udžbenik originalno osmišljen u Sekvoja centru, uključeni su u cijenu tečaja, .

KAKO?

Za upis vašeg djeteta, molimo kontaktirajte nas mailom, telefonom ili  navratite kod nas u školu u Heinzelovoj 47. Moguće je uplaćivati mjesečno ili unaprijed uplatiti iznos za cijeli stupanj pri čemu vam nudimo popust. Svakako, prije prvog dolaska potrebno je kontaktirati organizatora i rezervirati mjesto jer je broj djece u grupama ograničen na maksimalno 6 djece kako bi svim našim malim polaznicima osigurali individualni pristup.

Očekujemo vas...

Art radionice za odrasle na engleskome s izvornim govornicima

STEAM pristup u učenju stranoga jezika -

Science, Technology, Engineering, Arts & Math

STEAM (kratica za Science, Technology, Engineering, Arts and Math) je obrazovni pristup koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupne točke za razvoj djetetove znatiželje, dijaloga i kritičkog razmišljanja. STEAM edukacijski programi obuhvaćaju interdisciplinarno, interaktivno i prije svega iskustveno učenje pa je u skladu s time fokus na djetetovu stvaranju, eksperimentiranju i igri.

 

Naše STEAM radionice pružaju interdisciplinarni pristup učenju stranoga jezika koji se bazira na iskustvu, eksperimentiranju i kreativnosti. Jer samo kada nešto sami napravimo, iskusimo i isprobamo, produbljujemo razinu razumijevanja o toj temi te naučeno doista i pamtimo. Razlog za to je činjenica da STEAM pristup učenju (pa tako i učenju stranoga jezika) potiče aktivno korištenje obje strane mozga jer učenici kombiniraju logiku i analitiku s inovativnošću i originalnim idejama.

 

A rezultat su učenici koji uživaju u iskustvenom učenju, ne boje se i ne odustaju kada naiđu na problem već pronalaze inovativne načine njihova rješavanja te se uče raditi u timovima i kroz kreativne procese. I tako nastaju učenici, inovatori, edukatori i vođe 21. stoljeća!  

Pogledajte primjer poglavlja iz našeg udžbenika za STEAMWORKS

Language lab program učenja engleskoga za djecu.

Kliknite i otvorite PDF.

bottom of page