top of page

Engleski Njemački Talijanski Francuski Španjolski Slovenski Hrvatski...

Naše usluge klasičnih jezičnih programa namijenjeni su prvenstveno poslovnim ljudima i fokusiraju se na određeni segment poslovanja ili posebnu djelatnost, kao što su marketing, logistika, pravo, medicina te su osmišljeni za ljude koji žele unaprijediti znanje stranoga jezika u određenoj industriji. Također, nudimo i posebne programe namijenjene ljudima koji se žele preseliti u inozemstvo, traže zaposlenje izvan Hrvatske i trebaju pomoć pri pisanju životopisa, pristupanju intervjuima za zaposlenje na stranim jezicima i sl. Organiziramo i posebne pripremne programe za međunarodne ispite engleskoga jezika - TOEFL, TOLES, itd.

No, također organiziramo i opće programe učenja stranih jezika za one koji se neprestano žele usavršavati te upoznavati nove kulture, običaje i ljude.

Radimo isključivo u manjim grupama do 6 studenata ili najčešće na individualnoj bazi, a svi tečajevi mogu se pohađati u redovitom ili intenzivnom programu (grupe se sastaju više puta tjedno, satovi traju dulje).

Više o našim klasičnim jezičnim i poslovnim uslugama - www.sekvoja.net.

Tečajevi poslovnog stranog jezika
Tečajevi poslovnog stranog jezika

 

Programi poslovnog jezika namijenjeni su ljudima koji ga koriste u poslovne svrhe, uključujući pisanu komunikaciju, telefonske razgovore, e-mail korespondenciju, poslovne sastanke, prezentacije, pregovaranja, financije ili poslovna putovanja.

Tečajevi općeg stranog jezika
Engleski za pravnike, odvjetnike, studente prava, TOLES ispit
Tečajevi općeg stranog jezika

 

Programi općeg jezika namijenjeni su ljudima koji žele usavršiti znanje stranoga jezika ili tek započeti s učenjem da bi ga lakše koristili u svakodnevnoj komunikaciji ili na putovanjima.​

Pravni Engleski
 

U Sekvoja centru se možete pripremiti za polaganje ispita TOLES na pripremnim tečajevima ili samo pristupiti testiranju za koje ste se prethodno sami pripremili. Uspješnim polaganjem ispita primit ćete međunarodno priznatu diplomu kojom dokazujete svoje znanje pravnog engleskoga jezika, a najvažnije je što jednom stečena diploma nema rok trajanja.

Prijevodi, uređivanje i lektura
Prijevodi, uređivanje teksta i lektura

 

Prije no što vaš tekst/dokument objavite ili pošaljete nekom od vaših partnera/klijenata, potreban vam je stručan i brz prijevod. Naši prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom prevode tekstove svih vrsta i sadržaja, a izvorni govornici potom rade konačnu provjeru i lektoriraju prevedeni tekst. Sekvoja vam garantira da će tek tada vaš tekst biti gramatički, pravopisno i stilski potpuno spreman za ostatak svijeta!

Izrada poslovnih prezentacija na stranom jeziku
Pomoć pri izradi poslovnih prezentacija na stranome jeziku

 

Nudimo vam savjetodavne usluge u svim fazama pripreme prezentacije, koje uključuju: planiranje sadržaja prezentacije, pripremu slide-ova te jezičnu pomoć i finalnu lekturu, pokuse prezentacije upotpunjene povratnom informacijom o vašem javnom nastupu na stranome jeziku.

Sinkronizacija za radio, TV, filmove i TV na stranome jeziku - izvorni govornici
Sinkronizacija za radio i TV reklame, film i televiziju

 

Naši izvorni govornici posudili su svoje glasove mnogim hrvatskim radio i TV reklamama te filmovima u produkciji Hrvatske televizije, Hrvatskog filmskog saveza, Kraša, arhitektonskog studija 3LHD i mnogih drugih.

Pripremni tečajevi za međunarodno priznate ispite engleskoga

Pripremni tečajevi za međunarodne ispite engleskoga jezika 

 

Trebate pomoć u pripremi za neki od međunarodno priznatih ispita engleskoga jezika - TOEFL, Cambridge ESOL ispite ili neki drugi? Slobodno nam se obratite, možemo vam odmah olakšati učenje i uspješno vas pripremiti za polaganje ispita... 

 

bottom of page