top of page

Mi ćemo izraditi   velika platna s crno bijelim vizualom, a onda je red na vama da ih obojite. Odlična zabava za veliko društvo!

Nije nikakva novost da boje utječu na naše raspoloženje, a da nas kreativne aktivnosti mogu riješiti stresa i opustiti ionako prenapregnuti mozak. Stoga smo kao veliki zaljubljenici u umjetnost i kreativci, osmislili odličnu aktivnost za vas i vaše društvo - bojenje velikih platna!

 

Uopće nije bitno jeste li kreativac ili ne, bojenje je odlična anti-stresna aktivnost za svakoga; jedino što vam treba su boje - vodene, tempere, flomići za platna, pastele ili što god vam dođe pod ruku - i malo mašte i dobre volje. 

 

Imamo već osmišljene vizuale koji su ručno nacrtani na velika platna i čekaju vaše šarene boje. Ili, ako imate posebnu želju, možete naručiti poseban vizual koji ćemo samo za vas nacrtati i isprintati na platno. Dimenzije Velikih platna birajte sami - od 50-tak centimetara do čak 2 metra. A onda se bacite na farbanje - ovo je super zabavna društvena aktivnost koja potiče kreativnost, druženje, timski rad i zabavu. A možete farbati na: proslavi rođendana, vjenčanju, uredskoj zabavi, otvaranju restorana ili trgovine ili nekom drugom događanju. Najbolje je od svega što vam vaša umjetnina na platnu kao i uspomene na zabavno druženje ostaju. I to zauvijek!

 

Velika platna ručno iscrtana crno-bijelim crtežima čekaju na vaše boje. Bojanje za odrasle, opustite se uz antistresno bojanje u društvu
Zašto bojati?
 

Odavno je dokazano da bojanje najmlađima pomaže pri razvoju grafomotorike, razvija njihovu maštu i umiruje ih. Koliko ste puta i sami farbali neki crtež sa svojim djetetom? Jeste li primjetili da i vas ta aktivnost neobično smiruje i oraspoložuje. U čemu je tajna crno bijelih crteža? Pretpsotavljamo u nostalgiji jer nas podsjećaju na djetinjstvo, ali i opuštaju i rješavaju nakupljenog stresa. Crteži za odrasle su obično malo zahtjevniji i detaljniji, no njihovim bojanjem razvijamo našu kreativnost i dajemo si oduška.

 

Tako smo u Sekvoja centru došli na ideju za Velika platna - crno bijele rukom nacrtane crteže koji su spremni za bojanje. A nakon zabave i anti-stresne terapije, ostaju vam vaša umjetnička djela pa nek vam se svi dive!

 

Možete izabrati jedan od postojećih vizuala ili naručiti vaš posebni - ručno ćemo ga nacrtati, izraditi platno veličine koju vi izaberete i onda krenite na farbanje...

 

 

Gdje i kada bojati Velika platna?
Na proslavama rođendana, vjenčanjima, uredskim zabavama...
 

Velika platna možete bojati kod nas u učionicama ako pohađate naše programe učenja engleskoga jezika kroz umjetnost i art radionice na engleskome jeziku.

 

Također, vaše platno/platna možete naručiti te bojati na vašim proslavama rođendana, vjenčanjima, uredskim zabavama, otvorenjima trgovina, restorana, kafića, ili bilo kojim drugim društvenim događanjima...

 

Bojanje u društvu odlična je društvena aktivnost koja potiče kreativnost, timski rad i druženje. Naručite vaše Veliko platno i doživite ovu jedinstvenu zabavu!

 

 

Bojajate Velika platna na vašim proslavama rođendana, vjenčanjima, otvaranjima restorana, ili drugim društvenim događanjima. Nezaboravna kreativna zabava za veliko društvo.
Bojanje Velikih platna na humanitarnim događanjima i u svrhu prikupljanja donacija
Humanitarne akcije i festivali

 

Bojanje u društvu odlična je zabava i na različitim humanitarnim događanjima te i sami često sudjelujemo u njihovoj organizaciji.

 

Naše sljedeće humanitarno događanje je planirano za 7. studenoga u kinu Tuškanac u Zagrebu kad ćemo, uz projekciju novog animiranog filma "Mali princ", organizirati i art radionice za klince i odrasle kao i bojanje Velikih platna! Naravno, nismo zaboravili ni one kojima je potrebna pomoć pa tako toga dana molimo sve posjetitelje da donesu opremu, robu  i igračke za djecu i bebe te tako pomognu štićenicima iz Doma za djecu Nazorova.

 

Pridružite nam se u Tuškancu na Obiteljskom danu i isprobajte farbanje Velikih platna!

Plakati za bojanje
 

Ako mislite da još niste dorasli bojanju platna, ne brinite. Za vas smo pripremili set crno-bijelih plakata za bojenje koje nakon što ožive vašim nijansiranjem možete i uokviriti, objesiti na zid ili nekome darovati. A nakon ovim manjih plakata (A4, 400g mat papir), red je da pređete i na Velika platna velikih dimenzija.

 

Ovaj šareni paun jedan je od obojenih plakata koji danas visi na zidu ponosne vlasnice i bojalice. Ona je za bojenje odabrala tehniku akvarela. Koja je vaša omiljena tehnika?

 

Set od 5 plakata možete naručiti kod nas po cijeni od 49 kuna i to slanjem e-maila na info@sekvoja.net.

 

 

 

 

 

Plakati - Bojanka za odrasle, aktivnost za opuštanje i zabavu

Vizuali za Velika platna & Plakate

Izaberite neki od postojećih vizuala za Velika platna iz donje galerije i bacite se na bojanje! Ili naručite vlastiti motiv na Velikom platnu...

 

bottom of page