top of page

Velika platna namijenjena bojanju koja sadrže vaš logo ili vaše proizvode. Odlično brand-iskustvo i zabava za vašu ciljanu publiku ili zaposlenike!

Dosta vam je istih dosadnih društvenih aktivnosti na vašim uredskim zabavama i teambuilding programima? Nudimo vam nešto potpuno drugačije - grupno bojenje Velikih platna ručno izrađenih prema vašim željama i potrebama tako da sadrže logo vaše tvrtke,  brand ili prepoznatljive vizuale koji vas karakteriziraju. Zajedno s našim glavnim umjetnikom Johnathanom osmislite posebno kreiran vizual koji će on ručno iscrtati te prenijeti na vaše Veliko platno, a onda se bacite na grupno bojanje. I napravite čudo s bojama! 

 

U Sekvoja centru imamo čitav niz umjetničko-društvenih aktivnosti za tvrtke koje mogu imati ulogu iskustvenog marketinga i promocije vašeg branda za ciljanu publiku na promotivnim događanjima, preko društvenih aktivnosti na uredskoj zabavi ili teambuildingu, do farbanja u svrhu humanitarnih akcija i donacija.

 

Vaš brand na vašem platnu očekuje vaše boje...

 

 

 

 

Velika platna je kreativna aktivnost bojanja za teambuilding, uredske zabave i druga korporativna ili promotivna događanja
Bojanje Velikih platna za tvrtke
 
Kontaktirajte nas sa svojim željama i potrebama, a mi ćemo osmisliti posebne vizuale za vaše korporativno događanje i organizirati iskustvo grupnog bojanja na Velikim platnima.

 

Obratite nam se ako želite promovirati vaš brand na drugačiji način tako što ćete svoju ciljanu publiku uključiti u iskustvo grupnog bojanja Velikoga platna ili ako želite ovu aktivnost isprobati na vašoj uredskoj proslavi ili programu teambuildinga. Ili bilo kakvom drugom društvenom događanju...

 

Cijene ovise o dimenzijama platna, kompleksnosti vizuala i mjestu održavanja grupnog bojanja. Obratite nam se s vašim upitom na info@sekvoja.net.

 

bottom of page